Οι Αμερικανοί αποφεύγουν την μπίρα Corona λόγω κοροναϊού

29 Φεβρουαρίου, 2020
Οι Αμερικανοί αποφεύγουν την μπίρα Corona λόγω κοροναϊού
Το 38% των Αμερικανών που συμμετείχαν στην έρευνα - όλοι καταναλωτές μπίρας - δήλωσαν πως όσο η επιδημία του κοροναϊού δεν περνάει, δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν μπίρα Corona.

Το 38% των Αμερικανών που συμμετείχαν στην έρευνα – όλοι καταναλωτές μπίρας – δήλωσαν πως όσο η επιδημία δεν περνάει, δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν μπίρα Corona. Όπως δείχνουν τα στοιχεία έρευνας που δημοσίευσε ο Independent, 38% των ανθρώπων που έλαβαν μέρος, δήλωσαν πως όσο η επιδημία του κορονοϊού δεν περνάει δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μπίρα Corona.

Ο Ronn Torossian, υπεύθυνος της έρευνας δήλωσε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Corona ‘υποφέρει’ εξαιτίας του κοροναϊού. Αν και η εταιρία ισχυρίζεται πως οι καταναλωτές συνειδητοποιούν τη διαφορά μεταξύ του προϊόντος και του ιού, οι πωλήσεις της έχουν πέσει”.

Η έρευνα διεξήχθει σε 737 Αμερικανούς πολίτες, όλοι καταναλωτές μπίρας. Μπορεί το δείγμα να μην ήταν αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού, είναι ξεκάθαρο όμως πως η μάρκα έχει πληγεί.

Ο CEO (Carlos Brito) της Anheuser-Busch In Bev, εταιρίας που έχει στην ιδιοκτησία της την Corona, σε δηλώσεις του στο CNBC ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η επιχείρησή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εστίαση, τη νυχτερινή ζωή και την παρέα με φίλους και προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στην κανονικότητα”.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους