Αλλάζει σελίδα το ιστορικό καφέ μπαρ «Αχίλλειον» στην παραλιακή Θεσσαλονίκης

22 Φεβρουαρίου, 2020
Αλλάζει σελίδα το ιστορικό καφέ μπαρ «Αχίλλειον» στην παραλιακή Θεσσαλονίκης
Το εμβληματικό καφέ στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης που αποτέλεσε τόπο συνάντησης γενιών και γενιών δεν λειτουργεί από προχθές.

Το εμβληματικό καφέ στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης που αποτέλεσε τόπο συνάντησης γενιών και γενιών δεν λειτουργεί από προχθές. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης στο Facebook, «σήμερα το Αχίλλειον εξελίσσεται, γυρίζει σελίδα, πηγαίνει παρακάτω…», χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το «Αχίλλειον».

«Η σελίδα αλλάζει και τα καλύτερα έρχονται» προστίθεται στην ανάρτηση.

Σημειώνεται, πως από προχθές 20 Φεβρουαρίου, το εμβληματικό κατάστημα της παραλιακής παρέμεινε κλειστό και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για την επόμενη ημέρα του. Το καφέ που αποτέλεσε τόπο συνάντησης γενιών και γενιών ξεκίνησε την ιστορία του από το 1963, με ιδιοκτήτες τον Στέφανο Εμμανουήλ και τον Λάσκαρη Αντωνιάδη. Το όνομα προέκυψε από το γαμήλιο ταξίδι του ενός από τους ιδιοκτήτες, στην Κέρκυρα.  

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του καταστήματος, το «Αχίλλειον αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κομβικό σημείο στη διασκέδαση της πόλης. Ωστόσο, μέσα σ’ αυτές τις δεκαετίες, εξελίχθηκε με ανανεωτικές αλλαγές, επενδύοντας στους ανθρώπους που το πλαισιώνουν και προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Πληροφορίες: voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους