Αλλαγές στο ωράριο των καταστημάτων εστίασης: Τι ώρα θα κλείνουν ανάλογα την περιοχή

9 Οκτωβρίου, 2020
Αλλαγές στο ωράριο των καταστημάτων εστίασης: Τι ώρα θα κλείνουν ανάλογα την περιοχή

Συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας θα έχουν τα μπαρ και τα μαγαζιά εστίασης ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται. Τα μαγαζιά εστίασης θα έχουν συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται.

Οι αλλαγές που αποτυπώνονται στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τον κορωνοϊό, δείχνουν ότι, σε επίπεδο περιφέρειας και ανάλογα με την κατηγορία ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα καταστήματα, αποκτούν ωράριο λειτουργίας.

Το νέο αυτό πλαίσιο τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

  • Στο επίπεδο ετοιμότητας 1 (πράσινο): μπαρ, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα εστίασης θα κλείνουν από τη 01:00 έως τις 05:00.
  • Στο επίπεδο επιτήρησης 2 (κίτρινο): μπαρ και τα καταστήματα εστίασης θα κλείνουν από τις 00:30 έως και τις 05:00.
  • Στο επίπεδο αυξημένης επιτήρησης 3 (πορτοκαλί): τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης κλείνουν τα μεσάνυχτα και παραμένουν κλειστά έως και τις 05:00.
  • Στο επίπεδο αυξημένου συναγερμού 4 (κόκκινο): προβλέπεται αναστολή λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και των καταστημάτων εστίασης.

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους