Ακμάζει ο κλάδος κρουαζιέρας

4 Ιουνίου, 2019
Ακμάζει ο κλάδος κρουαζιέρας
Τροχιά ανόδου ακολουθεί ο κλάδος της κρουαζιέρας, αφού σε ποσοστό 77% οι ερωτηθέντες, τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους νέους, απάντησαν ότι θαλάσσιος τουρισμός σημαίνει κρουαζιέρα.

Ακμάζει ο κλάδος κρουαζιέρας

Τροχιά ανόδου ακολουθεί ο κλάδος της κρουαζιέρας, αφού σε ποσοστό 77% οι ερωτηθέντες, τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους νέους, απάντησαν ότι θαλάσσιος τουρισμός σημαίνει κρουαζιέρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, για φέτος αναμένονται στην Ελλάδα 3.664 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων και πάνω από 5 εκατ. αφίξεις επιβατών στα ελληνικά νησιά

Τη μερίδα του λέοντος κατέχει το λιμάνι του Πειραιά, όπου αναμένονται 643 προσεγγίσεις, με 1,1 εκατ. αφίξεις, ενώ πέρσι έγιναν 524 προσεγγίσεις με 961.000 αφίξεις και πρόπερσι 576 προσεγγίσεις με 1,05 εκατ. αφίξεις. Την αμέσως επόμενη καλύτερη επίδοση αναμένεται να καταγράψει η Σαντορίνη, με 800.000 αφίξεις και ακολουθούν η Κέρκυρα (735.000 αφίξεις), η Μύκονος (700.000 αφίξεις) και το Κατάκολο (421.000 αφίξεις).

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στο forum, η ανοδική αυτή πορεία θα έχει θετικές συνέπειες σε όσους δραστηριοποιούνται άμεσα στον κλάδο (λιμάνια, εταιρείες κρουαζιέρας, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξεναγούς κ.τ.λ.) αλλά και σε όσους ασχολούνται έμμεσα με αυτό (καταστήματα εστίασης, καταστήματα εποχιακών ειδών).

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους