ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακύρωση Πράξεων προστίμων & σφράγισης Επιχειρήσεων Εστίασης

9 Ιουνίου, 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακύρωση Πράξεων προστίμων & σφράγισης Επιχειρήσεων Εστίασης
Ακύρωση προστίμων για παραβάσεις υγειονομικών πρωτοκόλλων και κανονισμών απαγόρευσης συνωστισμού - Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τη Γραμματεία του ΠΑΣΚΕΔΙ.

Η «περίοδος χάριτος» έληξε και επίσημα αυτό το τριήμερο, αφού ήδη οι αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές ξεκίνησαν «δυναμικά» να επιβάλλουν κυρώσεις (εξοντωτικές, μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις) για μη τήρηση των υποχρεωτικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Φυσικά, το παραπάνω «σαφάρι προστίμων» εστιάστηκε και αυτή τη φορά σε μεμονωμένες εξαιρέσεις από τις επιχειρήσεις του κλάδου μας πανελλαδικά που υπέπεσαν σε παραπτώματα και παρότι η συνολική συμμόρφωση του κλάδου είναι εξαιρετική, δεκάδες χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις που συστηματικά έχουν αυτοκαταργήσει τα μέτρα πρόληψης μένουν στο στο απυρόβλητο.

Ακύρωση πράξεων προστίμων και σφράγισης επιχειρήσεων Εστίασης για παραβάσεις υγειονομικών πρωτοκόλλων και κανονισμών απαγόρευσης συνωστισμού

Γι’ αυτό από σήμερα κιόλας το ΝΟΜΙΚΟ τμήμα του Σωματείου μας άρχισε να δέχεται την ανάληψη των διαδικασιών σύνταξης & υποβολής των προβλεπόμενων ενστάσεων μέσα στην ασφυκτική προθεσμία των 5 ημερών από τη διαπίστωση των όποιων παραβάσεων

Θεωρούμε αντιεπαγγελματικό ανήθικο όσο μεγάλη ή μικρή, ηθελημένη ή ακούσια κι αν είναι μια περίπτωση παράβασης των κανόνων «κοινωνικής αποστασιοποίησης», να τιμωρείται με επιβολή λουκέτου για… χωρίς καν μια αρχική σύσταση.

Επειδή – όπως επισημαίνουμε πιο πάνω – είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ εν προκειμένω η προθεσμίας ένστασης (μέσα στην οποία το Νομικό μας τμήμα αναλαμβάνει ΚΑΙ την υποβολή της, σε οποιονδήποτε Νομό της Χώρας και αν εδρεύει η Επιχείρησή σας), κατά συνέπεια όσα Μέλη μας αντιμετωπίζουν τέτοιες κυρώσεις για το νέο ξεκίνημά τους μετά την καραντίνα, θα πρέπει να επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τη Γραμματεία του ΠΑΣΚΕΔΙ για την εμπρόθεσμη εξυπηρέτησή τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 2310 932420 – 932473 – 932481  

Email: paskedi@paskedi.gr

      


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους