Αίτημα ΠΑΣΚΕΔΙ προς COSMOTE – Forthnet για προσωρινή απαλλαγή των καταστημάτων από τις συνδρομές

26 Μαρτίου, 2020
Αίτημα ΠΑΣΚΕΔΙ προς COSMOTE - Forthnet για προσωρινή απαλλαγή των καταστημάτων από τις συνδρομές
Αίτημα ΠΑΣΚΕΔΙ προς COSMOTE - Forthnet για προσωρινή απαλλαγή των καταστημάτων από τις συνδρομές.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κορωνοϊού έχει δημιουργήσει για όλους μας, νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν από την Κυβέρνηση και όσων ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν με βάση τις εξελίξεις, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συνεργασία, προς την βιωσιμότητα αυτών των επιχειρήσεων.  Είναι η στιγμή να ανταποκριθούμε όλοι στον ρόλο που μας αναλογεί, ατομικά και συλλογικά, καθώς έχουμε κλείσει τις επιχειρήσεις μας λόγω των έκτακτων μέτρων από 13.03.2020.

Οφείλουμε όλοι να συμβιβαστούμε, ώστε οι πολίτες, το κράτος και οι επιχειρήσεις να έχουν το κατάλληλα εφόδια για να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στη νέα πραγματικότητα.

Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε την ανώνυμη εταιρία “COSMOTE AE” και την ανώνυμη εταιρία “FORTHNET MEDIA AE“, να εξετάσουν άμεσα την απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις μηνιαίες συνδρομές για υπηρεσίες και προϊόντα που διαθέτουν, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα και παραμείνουν κλειστά, αλλά και μετά από αυτά, να διατηρηθεί μια μακροπρόθεσμη εκπτωτική πολιτική.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους