Το ΠΑΣΚΕΔΙ σας προσκαλεί στην 82η ΔΕΘ Περ.06 Stand 20

7 Δεκεμβρίου, 2017
Το ΠΑΣΚΕΔΙ σας προσκαλεί στην 82η ΔΕΘ Περ.06 Stand 20
Το ΠΑΣΚΕΔΙ σας προσκαλεί στην 82η ΔΕΘ Περ.06 Stand 20

Το ΠΑΣΚΕΔΙ ως ενεργός φορέας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης θα συμμετέχει στην Έκθεση από 09-17/09/2017 στο περίπτερο 06 Stand 20 ώστε για άλλη μια φορά να επικοινωνήσει σε κοινό, θεσμούς και επιχειρηματίες την δράση και παρουσία του στον κλάδο, να θέσει τα ερωτήματα των χιλιάδων επαγγελματιών που εκπροσωπεί και να γνωστοποιήσει τις επιτυχίες που έχει πετύχει στα 15 χρόνια πορείας του, ως αποτέλεσμα της δημοκρατικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων του βασικού πυλώνα της Ελληνικής κοινωνίας.

Θέματα όπως τα πνευματικά δικαιώματα, φορολογία, πιστοποιήσεις προσωπικού αλλά και θωράκισης των καταστημάτων στα ελεγκτικά κλιμάκια είναι μερικά από τα βασικά, για τα οποία σας καλούμε να προσέλθετε στο περίπτερό μας και να ενημερωθείτε εκτενέστερα, διότι οι αλλαγές στη νομοθεσία είναι τακτικές και στόχος μας είναι η βιωσιμότητα, η διασφάλιση αλλά και η ανάπτυξη της κάθε μιας επιχείρησης.

Ελάτε για να καταγράψουμε τα αιτήματα σας ώστε να τα διεκδικήσουμε μαζικά.

Τέλος, ελάτε για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Υπάρχουμε για εσάς και με εσάς. Όλοι μαζί μπορούμε.     

Το έχουμε αποδείξει.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους