27 άτομα στο νοσοκομείου Βόλου λόγω… ανελέητης μέθης!

19 Μαΐου, 2019
27 άτομα στο νοσοκομείου Βόλου λόγω… ανελέητης μέθης!
Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής μετά το πάρτι φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

27 άτομα στο νοσοκομείου Βόλου λόγω… ανελέητης μέθης!

Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής μετά το πάρτι φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς». 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ΕΚΑΒ στον Βόλο προχώρησε σε τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι. 

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φοιτητικά event, έχοντας δική του σελίδα στα social media, με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος», μέσω της οποίας απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια και συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το φετινό πάρτι, που διοργανώθηκε για 14η χρονιά, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλούς από τους συμμετέχοντες να καταλήγουν ωστόσο στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, πολλοί εκ των οποίων σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Πηγή: www.lifo.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους