5 Απριλίου, 2021
ntafi

Survivor:«Ο πατέρας του Τριαντάφυλλου σκοτώθηκε σε τροχαίο.Η μητέρα του δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Survivor: Φίλος του Τριαντάφυλλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ο τραγουδιστής όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο αλλά αναφέρθηκε και στη μητέρα του που δεν είναι σε καλή κατάσταση με όλα όσα βλέπει να συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Ο Μιχάλης Σαράντης, φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλου μίλησε στον αέρα του Happy Day και προέβη σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του.

Αρχικά, ο Μιχάλης Σαράντης είπε:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο.»!

Και πρόσθεσε ο φίλος του Ντάφυ: « Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα…»!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στο Survivor για τον θάνατο του πατέρα του. Συγκεκριμένα είχε πει on camera: «Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου τόσα χρόνια. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ