Αποβλέποντας στην κάλυψη του κενού που έχει δημιουργηθεί στην εκθεσιακή αγορά από την απουσία ενός event με φυσική παρουσία, η έκθεση 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί φέτος, ψηφιακά. Συγκεκριμένα, από τις 20 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2020, περισσότερες από 200 εταιρείες-εκθέτες θα είναι διαθέσιμες για Video Meetings στο ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον του 100% Hotel Show, ενώ από την πλευρά τους οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εκθέτες, αλλά και να δουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, live.

Εκτός από τις one-to-one online συναντήσεις, σε πραγματικό χρόνο θα πραγματοποιούνται Live Online Workshops και Προϊοντικές Παρουσιάσεις που θα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να θέτει άμεσα τις ερωτήσεις και τις απορίες του.

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της Online Έκθεσης, οι 25 εκπρόσωποι από τις shortlisted συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards 2020, θα παρουσιάσουν ζωντανά τα έργα τους, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται η ψηφοφορία από τους online επισκέπτες της Έκθεσης για το Ειδικό Βραβείο Κοινού. H τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός ειδικού online event, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί είτε να μπαίνει στο ειδικό περιβάλλον του 100% Hotel Show κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής της Online Έκθεσης (20-23 Νοεμβρίου 2020), είτε να κάνει προεγγραφή νωρίτερα προκειμένου να οργανώσει τα ραντεβού του με τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους.

ΠΗΓΗ