Χαμός στον “αέρα”- Άγριος τσακωμός Μιχάλη Γιαννάκου με Θεόδωρο Βασιλακόπουλο

9 Ιουνίου, 2021
ΒΑΣΙΛ
image-71-1024x699

Σε «γερή» σύγκρουση ήρθαν ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με τον καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο μετά τη δήλωση του τελευταίου ότι η εκπαίδευση παίζει σημαντικό ρόλο στην αποδοχή του εμβολίου, φράση που είχε επαναλάβει και στο παρελθόν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε ότι παίζει σημαντικό ρόλο η μόρφωση αναφορικά με το αν κάποιος επιλέξει να κάνει ή όχι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με τον κ. Γιαννάκο να τον κατηγορεί ότι λέει ουσιαστικά αμόρφωτους όσους δεν εμβολιάζονται και δη τους υγειονομικούς που εκπροσωπεί.
«Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο μόρφωσης, τόσο ισχυρότερη είναι η αποδοχή του εμβολίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος, με τον κ. Γιαννάκο να μιλά από την πλευρά του για στοχοποίηση των νοσηλευτών.

Δείτε από την αρχή:

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών είχε δώσε πάλι τα ρέστα του.

Αφού επαίνεσε όσους νέους έκαναν το εμβόλιο ως «μορφωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Δημόσια θα με σύρουν στα δικαστήρια, επειδή είπα πως ο εμβολιασμός είναι θέμα μόρφωσης. Και θα το πω και τώρα. Κανονικά όλοι οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί».

Θυμηθείτε και το παλαιότερο βίντεο:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ