Θεσσαλονίκη: Μαϊάμι Bay η Νέα Μηχανιώνα για τα γυρίσματα με Μπαντέρας

6 Ιουλίου, 2021
0607antonio2

Θανάσης Μυλωνάς

Τα γυρίσματα με τη συμμετοχή κομπάρσων θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα, ενώ προς το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στη Νέα Μηχανιώνα ο δημοφιλής ηθοποιός.

Μετά τον περιφερειακό, το λιμάνι και την Εθνικής Αμύνης, στους ρυθμούς της ταινίας «The Enforcer» ζει από το πρωί και η Νέα Μηχανιώνα, καθώς η περιοχή ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ισπανό ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Από το πρωί τα συνεργεία, μεταμορφώνουν τον δρόμο της Πολυτεχνείου σε σκηνικό που να προσομοιάζει με Φλόριντα, για τις ανάγκες της ταινίας, όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν από λίγες ημέρες στην Εθνικής Αμύνης.

 

Στην Πολυτεχνείου βέβαια βοηθά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη φοίνικες, με την παραγωγή να διαμορφώνει το κομμάτι όπου θα γίνει το γύρισμα της σκηνής. Τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης στα αγγλικά ενώ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, «ντύθηκε» έτσι ώστε να θυμίζει κατάστημα με εποχιακά είδη στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, αστεία και ευφυολογήματα προκάλεσε μία ιδιαίτερη εικόνα με την αμερικανική σημαία στο μπαλκόνι που βρίσκεται ο σύνδεσμος των φίλων ΠΑΟΚ Νέας Μηχανιώνας.

Τα γυρίσματα με τη συμμετοχή των κομπάρσων θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα, ενώ προς το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στη Νέα Μηχανιώνα ο δημοφιλής ηθοποιός.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ