2310 932420 - 932473 - 932481 paskedi@paskedi.gr

Ενημερώσου εδώ

Με ετήσια συνδρομή μόνο 148€, απολαμβάνεις:

και Μουσική της επιλογής σου από 30.000 ελληνικά και ξένα κομμάτια

…. και Άδεια για Τηλεοπτική Προβολή Αγώνων, πάσης φύσεως αθλητικών γεγονότων (Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακοί Αγώνες) και Ειδήσεων

... και Άδεια για Τηλεοράσεις σε δωμάτια Ξενοδοχείων

... και Άδεια για Live παραστάσεις

... και έγγραφη ενυπόγραφη νομιμότητα 100% προς όλες τις Δημόσιες Αρχές

... και καταγραφή χρήστη σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας εξασφαλισμένη έγγραφη απόδειξη για οποιαδήποτε Δικαστική χρήση.

και δεν πληρώνεις ποτέ ξανά ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-G.E.A.-PRS-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Α.Ε.-ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ δες εδώ

... και δεν θα ενοχληθείς ποτέ ξανά από κανέναν Οργανισμό κι αν ενοχληθείς, το Νομικό μας τμήμα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ θα σε εκπροσωπήσει σε οποιαδήποτε Δικαστική αίθουσα.

... και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προβολή της επιχείρησής σου στο site μας με μοναδικούς επισκέπτες πάνω από 10.000 ημερησίως

... και χωρίς διαφημιστικά μηνύματα

... και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνεχή ενημέρωση με News Letters, για οποιαδήποτε αλλαγή Νομοθεσίας ή είδηση που σε ενδιαφέρει.

... και όλα τα προνόμια των μελών μας δες εδώ

Γίνεται σαφές ότι:

1) Πληρώνοντας ο χρήστης το ποσό της ετήσιας συνδρομής στον ΠΑΣΚΕΔΙ, απαλλάσσεται Νόμιμα από όλους τους Οργανισμούς.

2) Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του κόστους της ετήσιας συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ, με το ετήσιο ποσό που ζητά π.χ. ο GEA από ένα Fast Food, που μπορεί να είναι 150 Ευρώ, διότι πληρώνοντας τον GEA, αυτομάτως πρέπει να πληρώσεις και όλους τους υπόλοιπους Οργανισμούς κι έτσι το ετήσιο κόστος μπορεί να φτάσει 1.000 - 1.500 Ευρώ, ενώ με την ετήσια συνδρομή στον ΠΑΣΚΕΔΙ, απαλλάσσεσαι από όλους.

3) Όποιος δεν έχει αποκτήσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα του ΠΑΣΚΕΔΙ, υποχρεούται εκ του Νόμου 2121/93, να πληρώνει και ΑΕΠΙ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ και GEA και PRS και ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και Διόνυσο και Αθηνά. Δηλαδή ένα κονδύλιο από 2.000 έως 10.000 Ευρώ το χρόνο, ίσως και περισσότερα, ανάλογα του είδους επιχείρησης, των τ.μ., της εποχικότητας, της τοποθεσίας κ.ά., χωρίς να λαμβάνονται φυσικά υπόψιν οι Live εμφανίσεις.

4) Όλες οι επιχειρήσεις, που παίζουν Δημόσια μουσική, οφείλουν να πληρώνουν Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, εκτός των χρηστών του ΠΑΣΚΕΔΙ StereoCloud, που καλύπτονται με νομιμοποιητικά έγγραφα, για τη μουσική που αναπαράγουν.

5) Οι χρήστες που δεν είναι καλυμμένοι με νομιμοποιητικά έγγραφα του ΠΑΣΚΕΔΙ και έχουν κάνει παύση πληρωμών στους Οργανισμούς, παρανομούν δες έγγραφο του ΟΠΙ Υπ.Πολ. και θα έρθουν ΑΜΕΣΑ ή στο εγγύς μέλλον, αντιμέτωποι με εξοντωτικά πρόστιμα, με αυτόφωρες διαδικασίες και με Αγωγές 5ετούς αναδρομικότητας από όλους τους ως άνω αναφερόμενους Οργανισμούς (τους το παρέχει ο Νόμος το δικαίωμα). Έτσι μην επαναπαύεστε πως φέτος την ΄΄γλυτώσατε΄΄, που δεν διενεργήθηκε έλεγχος, γιατί απλά ξεγελάτε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε Αγωγές οικονομικών απαιτήσεων 25.000 Ευρώ μόνο από ένα Οργανισμό δες εδώ . Οι Οργανισμοί όμως είναι 7. Σκεφτείτε εσείς τα ποσά που ίσως αντιμετωπίσετε και αποφασίστε. Δεν έχετε όμως καθόλου χρόνο. Η κλεψύδρα αδειάζει.

6) Τα τραγούδια του ΠΑΣΚΕΔΙ StereoCloud, μεταδίδονται με κωδικοποιημένη είσοδο χρηστών από την επίσημη ιστοσελίδα μας, θεωρούνται νόμιμα προς αναπαραγωγή από οποιαδήποτε επιχείρηση, ΜΟΝΟ αν συνοδεύονται και από τα επίσημα ετήσια νομιμοποιητικά έγγραφα, τα οποία και επιδεικνύονται, εφόσον ζητηθούν, σε οποιαδήποτε νομιμοποιητική Αρχή (Αστυνομία κλπ). Σε κάθε άλλη περίπτωση οι χρήστες θεωρούνται παράνομοι και διώκονται αστικά και ποινικά.


Δες το σχετικό βίντεο

 


Δείγμα από Λαϊκά τραγούδια

Δείγμα από Ρεμπέτικα τραγούδια

Δείγμα από Παραδοσιακά τραγούδια

Δείγμα από Έντεχνα τραγούδια

Δείγμα από Dance

Δείγμα από Chillout

Δείγμα από Lounge

Δείγμα από Tech House

Δείγμα από Blues

Δείγμα από Jazz

Δείγμα από Country

Δείγμα από Christians music

Δείγμα από Hip Hop

Δείγμα από Latin

Εγγραφή Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Καταθέσεις- Εμβάσματα

Αρ. Λογ/σμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 56 1108 2664 545

IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545

Music Samples - Deep House Chill Out Lounge 01

Music Samples - Dance 01

Music Samples - Dance 02

Music Samples - Blues 01

Κύριος Δικαιούχος Λογαριασμού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ τα οποία θα επιλέξουν να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία της Ελεύθερης Μουσικής θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα  του StereoCloud® με τους ίδιους κωδικούς που θα έχουν επιλέξει για την είσοδό τους στην περιοχή των μελών.

Η χρήση της πλατφόρμας του StereoCloud® σας απαλλάσσει από την υποχρέωση να καταβάλετε εισφορές σε ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-G.E.A.  με 100% νόμιμο τρόπο, γιατί τα τραγούδια που περιέχει έχουν άδειες Creative Commons. Δηλαδή, είναι απαλλαγμένα από πνευματικά ή συγγενικά δικαιώματα για τα οποία θα έπρεπε να πληρώσετε μεγάλα ποσά στους παραπάνω 3 οργανισμούς.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ παρέχει σε όλους τους συνδρομητές του StereoCloud® ΔΩΡΕΑΝ Τεχνική υποστήριξη καθώς και ΔΩΡΕΑΝ Νομική υποστήριξη σε θέματα Πνευματικών (ΑΕΠΙ), (ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ) και Συγγενικών Δικαιωμάτων (G.E.A.).Live Εκδηλώσεις

Το ΠΑΣΚΕΔΙ συνεργάζεται με καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν συμβληθεί με τους οργανισμούς αυτούς και ως εκ τούτου μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε χωρίς υποχρέωση πληρωμής δικαιωμάτων σε live εκδηλώσεις που διοργανώνετε.

Χρήση τηλεοράσεων

Με όποιον τρόπο κι αν αναμεταδίδετε τηλεοπτικά κανάλια στην επιχείρησή σας, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε για τα δικαιώματα των ταινιών και της μουσικής. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε Youtube, επαγγελματικό OTE TV, επαγγελματικό Nova, ΕΡΤ ή απλά κανάλια της τηλεόρασης (ANT1, Star, Σκάϊ κ.α), είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε επιπλέον για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα.

Ο OTE TV και η Nova στα επαγγελματικά τους πακέτα δεν καλύπτουν τα δικαιώματα αναπαραγωγής σε δημόσιους χώρους. Ειδικά για την τηλεόραση, εκτός από την ΑΕΠΙ, την Αυτοδιαχείριση και τον GEA στην Ελλάδα, υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί (όπως λ.χ. η Αθηνά και ο Διόνυσος) που εκπροσωπούν τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες, τους παραγωγούς, τους συγγραφείς και άλλους πολλούς, οι οποίοι όλοι δικαιούνται αμοιβές για τη δημόσια εκτέλεση των έργων τους!

Στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Τηλεοράσεις ΜΟΝΟ για μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων, αθλητικών γεγονότων ή Ειδήσεων, το ΠΑΣΚΕΔΙ εκδίδει ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κι έτσι θα σταματήσουν και οι χρηματικές απαιτήσεις των 3 Οργανισμών από την ύπαρξη τηλεόρασης στα καταστήματά.

Προσοχή όμως: Σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε αθλητικά γεγονότα και ειδήσεις από οποιοδήποτε κανάλι έχετε στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων πρέπει να κλείνετε τον ήχο και να βάζετε την μουσική του StereoCloud, ώστε να μην αναμεταδίδονται μουσικά έργα μαζί με τις διαφημίσεις και διεκδικούν χρήματα οι Οργανισμοί.

Δεξιώσεις Γάμων, κλπ

Επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ, συλλόγων κλπ, μπορούν με τη χρήση της πλατφόρμας του StereoCloud®, είτε live με καλλιτέχνες που συνεργάζεται το ΠΑΣΚΕΔΙ, και την ειδική άδεια Δημόσιας εκτέλεσης που θα τους παρέχει το ΠΑΣΚΕΔΙ, να απεγκλωβιστούν από τις υπέρογκες απαιτήσεις της ΑΕΠΙ και τον φόβο της Αστυνομίας.

Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Ραδιοφωνικοί σταθμοί, που θα παίζουν το ρεπερτόριο του StereoCloud®, δεν θα πληρώνουν ΑΕΠΙ, GEA κλπ

Επικοινωνήστε με το ΠΑΣΚΕΔΙ για περισσότερες πληροφορίες. 2310 932420;