Get the Flash Player to see this player.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » Σχετικά με τον ΠΑΣΚΕΔΙ

16.05.2012

Σχετικά με τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

Ποιος είναι ο ΠΑΣΚΕΔΙ;

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης) γιορτάζει, ήδη,   δέκα (10) χρόνια λειτουργίας απαριθμώντας εκατοντάδες μέλη, σε όλη την Ελλάδα, τα οποία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Συνδέσμου. Στόχος του είναι, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, υπουργεία, οργανισμούς και διεθνείς συνδέσμους υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεων, η προστασία των συμφερόντων των μελών του.

Ποια οφέλη απολαμβάνουν τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ;

1. Προστασία των συμφερόντων των μελών του (σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, Υπουργεία, Οργανισμούς και Διεθνείς Συνδέσμους Υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχειρήσεων). Το Νομικό μας τμήμα, που αποτελείται από 8 Νομικούς παρ’ Αρείω Πάγω, βρίσκει λύσεις για τον τερματισμό του Δημοτικού Φόρου 0,5% και 5%, για την μείωση έως και 80% του ποσού καταβολής στην ΑΕΠΙ και GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ, για την μείωση έως και 50% στα τέλη κοινόχρηστου χώρου ή αιγιαλού, στην μη σφράγιση των καταστημάτων μας με 3 μηνύσεις, στην απόρριψη των μηνύσεων χωρίς υπογραφή δική μας ή υπευθύνου, στην ανακάλυψη του ανώνυμου ή επώνυμου καταγγέλλοντος την επιχείρησή μας για οποιονδήποτε λόγο, στην αποζημίωση για Δημόσια έργα (ΜΕΤΡΟ, κατασκευή δρόμων, πεζόδρομων, φρεάτια κλπ), που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής μας. Επίσης στις πολεοδομικές παραβάσεις, μπορούμε να σας στείλουμε δικό μας Μηχανικό, να σας συμβουλέψει πώς να νομιμοποιηθείτε και πολλά άλλα.

2. Προβολή του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. και των μελών του σε διάφορες εκθέσεις.

3. Εξυπηρέτηση των γενικών και ειδικών συμφερόντων των μελών του.

4. Συμμετοχή μας στις εξελίξεις του τουριστικού τομέα και των κλαδικών θεμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

5. Θέσεις – προτάσεις – διεκδικήσεις για κλαδικά θέματα.

6. Δημιουργία νέων προοπτικών για τον κλάδο και τα μέλη του, όπως κατοχύρωση του επαγγέλματος, ένταξη του κλάδου στον ΕΟΤ, κατάργηση του ωραρίου και της αυτόφωρης διαδικασίας κλπ.

7. Συνεχής επικοινωνία με τα μέλη του η οποία επιτρέπει την γρήγορη ροή πληροφοριών και την αξιοποίηση ευκαιριών.

8. Εξυγίανση και προστασία του επαγγέλματος.

9. Έκδοση, στο άμεσο μέλλον εφημερίδας, με θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο.

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. επίσης:

1. Προβάλλει δυναμικά στα ΜΜΕ ( Τύπος, TV, Ραδιόφωνο) τις θέσεις των μελών του και προτάσεις για το κοινό συμφέρον.

2. Διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διάφορες περιοχές της Χώρας, για την αρτιότερη ενημέρωση των μελών του σε θέματα όπως (Φορολογικά, Νομικά, Υγιεινής, Διατροφικά, Marketing κλπ).

3.  Παρέχει τεράστιες Εκπτώσεις 20% - 40%, για αγορές προϊόντων των μελών του, μέσω των Προμηθευτών του κλάδου που ήδη ξεκίνησαν. Πληροφορίες για τις λίστες των προμηθευτών στα τηλέφωνα του Συνδέσμου.

Πως μπορεί μια επιχείρηση να γίνει μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ;

Μια επιχείρηση μπορεί να γίνει μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ με τους εξής τρόπους:

1) Να κλικάρει, στο ''Εγγραφή Μέλους'', που βρίσκεται επάνω-επάνω δεξιά, δίπλα από τις μικρές Σημαίες Κρατών και να συμπληρώσει τον πίνακα εγγραφής μελών, με όσα στοιχεία ζητά αυτός, προσέχοντας μην γίνει λάθος στα τηλέφωνα. Με το που λάβουμε το e-mail, θα έρθουμε σε επαφή μαζί του το συντομότερο δυνατόν και όλα μετά θα είναι εύκολα. Οι κωδικοί για το site θα του δοθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή και θα ισχύουν όσο ισχυει αυτή.

2) Να πάρει τηλέφωνο 2310 932420 10.00 έως 14.00 και 17.00 έως 21.00 κάθε μέρα εκτός Σ/Κ και 6983 161473 όλες τις μέρες και ώρες, να μιλήσει με τον Γεν. Γραμματέα  του Συνδέσμου κ. Καλιώρα Ηλία, ο οποίος θα του εξηγήσει τα επόμενα βήματα για την πραγματοποίηση της εγγραφής του στον ΠΑΣΚΕΔΙ.

Τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα ο ΠΑΣΚΕΔΙ στον κλάδο;

Το Νομικό μας τμήμα, που αποτελείται από Νομικούς “Παρ΄ Αρείω Πάγω” στη Θεσσαλονίκη (ήδη δημιουργούμε δίκτυο που εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας), βρήκε λύσεις οι οποίες μας οδήγησαν:

Στη μείωση καταβολής – δια Νόμου –  του Δημοτικού Φόρου, από 2% σε 0,5%.  Στη μείωση του ποσού καταβολής στην ΑΕΠΙ και GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ.  Στη μείωση – έως και 50% – στα τέλη κοινόχρηστου χώρου ή αιγιαλού.

Στη μη σφράγιση των καταστημάτων μας, μετά από τρεις (3) συνεχόμενες μηνύσεις

Στην απόρριψη των μηνύσεων χωρίς υπογραφή, δική μας ή υπευθύνου.

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κάθε  ανώνυμου ή επώνυμου καταγγέλλοντος την επιχείρησή μας για οποιονδήποτε λόγο.

Στην καταβολή αποζημίωσης για εκτέλεση δημόσιων έργων (Μετρό, κατασκευή δρόμων, πεζόδρομων, φρεατίων κτλ.), που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της.

Μπορεί ο ΠΑΣΚΕΔΙ να ''ελέγχει'' τις επιχειρήσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα;

Ναι ο ΠΑΣΚΕΔΙ εκ του καταστατικού του, απορρέει, πως έχει το δικαίωμα του ''συστατικού αυτοελέγχου'' όλων των επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Εστίασης και Διασκέδασης, είτε είναι μέλη του είτε όχι και καλό θα είναι οι επιχειρήσεις να  επιζητούν τις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συστάσεις του ΠΑΣΚΕΔΙ σε όλα τα θέματα που αφορούν την κάθε επιχείρηση, από την επιβολή προστίμων των αρμόδιων εισπρακτικών φορέων του Κράτους.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Επικοινωνία με τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.Δ.Ι.:    Τηλ.: 2310 932.420    Fax: 2310 932.431    email: paskedi@paskedi.gr