Get the Flash Player to see this player.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » Νομικό Δίκτυο » Βορείου Αιγαίου » Χιος

22.09.2016

Παπαχατζίδης Νικόλαος. Δικηγόρος Χίου


Ο Παπαχατζίδης Νικόλαος του Χρήστου γεννήθηκε στις 25/06/1973 στη Χίο.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της πόλης της Χίου  και συγκεκριμένα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 7.

Τηλ: 22710 43403 e-mail: npapachatzidis@gmail.com

Α.    ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Έκανε τις στοιχειώδεις σπουδές στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και τις γυμνασιακές στο 1ο Γυμνάσιο Χίου.

Β.    ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Εν συνεχεία φοίτησε στο 1ο Λύκειο Χίου, το οποίο τελείωσε το έτος 1991 παίρνοντας απολυτήριο με βαθμό <<άριστα>>.

Γ.    ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ακολούθως ,συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου του 1991 και πέτυχε την εισαγωγή στο τμήμα Νομικής , της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Αποφοίτησε το Σεπτέμβριο του 1996, λαμβάνοντας το πτυχίο του με ακριβή βαθμό    <<λιαν 6="" 69="">>.

Δ.    ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Γνωρίζει δύο γλώσσες: Αγγλικά και Ιταλικά. Στα μεν Αγγλικά έχει το δίπλωμα FIRST CERTIFICATE του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE αλλά και το ADVANCED PROFICIENCY του ANGLOSCHOOL LONDON.
Όσον αφορά τις γνώσεις στα Ιταλικά , μπορεί να μιλήσει και να γράψει ικανοποιητικά.

Ε.     ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Η/Υ. Γνωρίζει να χειρίζεται άριστα το πρόγραμμα WORD και το πρόγραμμα EXCEL.

ΣΤ.    ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. Μετά τη λήψη του πτυχίου , συνέχισε με την απαιτούμενη πρακτική σε δικηγορικό γραφείο στη Χίο και συγκεκριμένα στο γραφείο του Δικηγόρου κ. Νύκτα Νικολάου (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 5).
Μετά την πάροδο του δεκαοκτάμηνου της πρακτικής , έδωσε τις απαιτούμενες εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Δικηγόρου στο Εφετείο Αιγαίου , στη Σύρο (Β ΄ Εξεταστική Περίοδος 1998).
Πέτυχε στις παραπάνω εξετάσεις με βαθμό << ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ –  8 12 / 25 >>.


Διορίστηκε Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Χίου δυνάμει της υπ’ αριθμόν 160034 / 8-10-1998 Υπουργικής Αποφάσεως.
Τέλος , ορκίστηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χίου στις 19-11-1998.


Ζ.    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Έχει αναλάβει υποθέσεις της  τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου,  του Ν.Π.Δ.Δ <<ο>>, του τέως Δήμου Καμποχώρων Χίου,  της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) Χίου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου <<σκυλιτσειο>> , του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου κοινωφελούς χαρακτήρα με την επωνυμία :<<δημοτικη>> , αναλαμβάνει υποθέσεις του νυν Δήμου Χίου κ.λ.π. Επίσης είναι συνεργάτης Δικηγόρος στη Χίο της <> (ήδη <<τράπεζας>>), της <> (ήδη <<εθνικής>> & εκκαθαριστή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ PROBANK Α.Ε. ,<> & ήδη <> με δ.τ. <>  ) , της <<τράπεζας millennium="" a="" e="">> (ήδη <<τράπεζα>> (ενόσω χορηγούσε δάνεια) . Εκπροσωπούσε δε στα Δικαστήρια της Χίου για υποθέσεις της και την <<τραπεζα>>. Σημειωτέον ότι από την έναρξη της επαγγελματικής του δραστηριότητας (1999) μέχρι τέλους Αυγούστου 2005 συνεργάσθηκε αρχικώς ως Δικηγόρος της Τράπεζας Εργασίας και κατόπιν ως Δικηγόρος της <>, διευκρινίζεται δε ότι η συνεργασία  αυτή σταμάτησε λόγω του γεγονότος ότι η <> απαιτεί αποκλειστική συνεργασία με τους εξωτερικούς Δικηγόρους της και δεν επιθυμεί οι Δικηγόροι της να συνεργάζονται και με άλλες Τράπεζες.
Έχει παρασταθεί ενώπιον των Δικαστηρίων  στη Χίο για υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων  για λογαριασμό και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος των ασφαλιστικών εταιριών <> , <<διεθνησ>> και <>.
Διεξάγει  έρευνες τίτλων σε όλα τα Υποθηκοφυλακεία του Νομού Χίου (πόλεως Χίου καθώς και στα περιφερειακά: Καρδαμύλων, Βολισσού , Καλλιμασιάς , Καλαμωτής) , καθώς και σε όλα τα Κτηματολογικά Γραφεία του Νομού Χίου (πόλεως Χίου καθώς και στα περιφερειακά :Καλλιμασιάς, Καλαμωτής).
Με την από 06-10-2003 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου προήχθη σε Δικηγόρο στο Εφετείο Αιγαίου.

Η. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ .Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εμπορικού Δικαίου που διοργανώθηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Χίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα οποία έλαβαν χώρα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο το Μαϊο-Ιούνιο 2006.

Θ . ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ . Στις αρχαιρεσίες της 24/02/2008 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου στο Δικηγορικό Σύλλογο Χίου  , εξελέγη Σύμβουλος (δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης).

Ι.    ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . Έχει διδάξει το μάθημα της <<επαγγελματικής>> στο Δ΄ εξάμηνο της τάξης 1999-2000 της Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου.

ΙΑ.    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ. Έχει εκπληρώσει πλήρως τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Διαβιβάσεων (Κ.Ε.ΔΒ) στην Αθήνα και υπηρέτησε τη θητεία του στον 96ο Λόχο Διαβιβάσεων Εθνοφυλακής στη Χίο παρέχοντας ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες του στο Γ΄ Επιτελικό Γραφείο της 96 ΑΔΤΕ.
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Επικοινωνία με τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.Δ.Ι.:    Τηλ.: 2310 932.420    Fax: 2310 932.431    email: paskedi@paskedi.gr